Cazemata local cu specific pescăresc

Hamsie prăjită

Este un pește mic dar deosebit de gustos și merge cu foarte bine cu bere.

hamsie

Stavrid prăjit sau în saramură

Se servește prăjit la tigaie sau în saramură.Nu uitați de vinul casei.

stavrid

Guvizi

Cel mai popular pește al Mării Negre, se perpelește la tigaie.Se servește cu mămăliguță și mujdei.

guvide

Chefal

Se servește prăjit, în saramură sau la grătar.Alegerea e grea dar satisfacția e pe măsură, indiferent de varianta aleasă.

chefal

Zargan prăjit sau la grătar

Este un pește cu o formă alungită, cu carnea bogată în fosfor.Prăjit sau la grătar, merge bine cu vin alb, mămăliguță, mujdei sau sos marinăresc.

zargan

Cotlet de rechin

Marea Neagră are și rechini și încă unii deosebit de gustoși.A venit momentul să aflați.

rechin

Calcan

Este unul dintre cei mai gustoși pești locali.Dat prin făină cu condimente și prăjit la tigaie, nu mai așteaptă decât un vin alb de soi pentru a desăvârși un festin culinar.

calcan

Midii

Se pot prepara ca supă, pane, frigărui sau afumate.În funcție de ce ați ales, se poate adăuga usturoi sau suc de lămâie. Vinul alb nu trebuie să lipsească.

midii

Raci fierți

Se pregătesc prin fierbere. Savoarea unică se obține prin ingredientele adăugate din care nu lipsesc foile de dafin și leușteanul.

raci

Garizi fierți

Garizii sunt rudele autohtone ale crevetelui și sunt printre cele mai delicioase specialități marine. Se prepară asemănător racilor și merg foarte bine cu bere.

garizi

Caracatiță

Scăldată în sosul de usturoi special conceput, caracatița reprezintă o alegere inspirată pentru amatorii de delicatese.

caracatita
 
p1  p2  p3  p4  p5  p6  p7  p8
2010 webdesign by lucian visa