Hamsie prăjită Este un pește mic dar deosebit de gustos și merge cu foarte bine cu bere. |
![]() |
Stavrid prăjit sau în saramură Se servește prăjit la tigaie sau în saramură.Nu uitați de vinul casei. |
![]() |
Guvizi Cel mai popular pește al Mării Negre, se perpelește la tigaie.Se servește cu mămăliguță și mujdei. |
![]() |
Chefal Se servește prăjit, în saramură sau la grătar.Alegerea e grea dar satisfacția e pe măsură, indiferent de varianta aleasă. |
![]() |
Zargan prăjit sau la grătar Este un pește cu o formă alungită, cu carnea bogată în fosfor.Prăjit sau la grătar, merge bine cu vin alb, mămăliguță, mujdei sau sos marinăresc. |
![]() |
Cotlet de rechin Marea Neagră are și rechini și încă unii deosebit de gustoși.A venit momentul să aflați. |
![]() |
Calcan Este unul dintre cei mai gustoși pești locali.Dat prin făină cu condimente și prăjit la tigaie, nu mai așteaptă decât un vin alb de soi pentru a desăvârși un festin culinar. |
![]() |
Midii Se pot prepara ca supă, pane, frigărui sau afumate.În funcție de ce ați ales, se poate adăuga usturoi sau suc de lămâie. Vinul alb nu trebuie să lipsească. |
![]() |
Raci fierți Se pregătesc prin fierbere. Savoarea unică se obține prin ingredientele adăugate din care nu lipsesc foile de dafin și leușteanul. |
![]() |
Garizi fierți Garizii sunt rudele autohtone ale crevetelui și sunt printre cele mai delicioase specialități marine. Se prepară asemănător racilor și merg foarte bine cu bere. |
![]() |
Caracatiță Scăldată în sosul de usturoi special conceput, caracatița reprezintă o alegere inspirată pentru amatorii de delicatese. |
![]() |